Jubilejna 20. Škisova tržnica – 11. maj na Kardeljevi ploščadi

Na Kardeljevo ploščad se 11. maja vrača največja študentska prireditev pri nas, tokrat jubilejna, že 20. Škisova tržnica.

skisova-trznica.si

Na Kardeljevo ploščad se 11. maja vrača največja študentska prireditev pri nas, tokrat jubilejna, že 20. Škisova tržnica. V popoldanskem delu bodo obiskovalci lahko poizkusili kulinarične dobrote iz cele Slovenije, ki jih bodo na svojih stojnicah pripravili študentski klubi, za večer pa organizatorji obljubljajo odličen glasbeni program na dveh glasbenih odrih.

Škisova tržnica je tradicionalna prireditev Zveze študentskih klubov Slovenije (Zveze ŠKIS), kjer se s pomočjo študentskih klubov, organizacij in študentov na enem mestu zberejo slovenska in mednarodna kultura, okusna kulinarika, odlična glasba in mladi ter mladi po srcu. Prizorišče sredi Ljubljane se bo tudi letos spremenilo v stičišče študentske kulture, ki vedno prekipeva od mladostniške energije.

Letos se beleži že 20. Škisova tržnica in v vsej njeni zgodovini jo je obiskalo že več kot 350.000 obiskovalcev, katerim se za letošnjo jubilejno prireditev poleg zanimivega dnevnega in večernega dogajanje z različnimi aktivnostmi, obeta še nekaj novosti ter presenečenj.

Za glasbeni program na glavnem odru bodo od 17. ure dalje letos skrbeli:
– Recycleman z gosti
– Dare Acoustic
– Neonate
– Tabu
– Elvis Jackson
– Siddharta
– Prljavo Kazalište

Za navdušence nad elektronsko glasbo pa na 20. Škisovo tržnico prihajajo:
– James Gareth
– Luka Caro
– Jimmy Clash
– Bassjackers
– Avadox
– Junior
– Veztax
– Tricky Gullivan

skisova-trznica.si

Vstop na letošnjo, jubilejno 20. Škisovo tržnico, ki v popoldanskem času ponuja doživetje Slovenije v malem ter v večernem delu uživanje v zvokih najboljših slovenskih in tujih glasbenih izvajalcev, si lahko v predprodaji preko spletne strani Škisova tržnica zagotovite za 3 EUR, na dan dogodka pa je cena vstopnice 5 EUR.