Hop na Grad: tek za otroke iz Pediatrične klinike v Ljubljani

V nedeljo se lahko udeležite dobrodelnega tekaškega dogodka, katerega namen je pomagati otrokom, ki se zdravijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani.

V nedeljo lahko tečete za otroke iz Pediatrične klinike v Ljubljani. Hop na grad je namreč dobrodelen tekaški dogodek, ki ga, s pomočjo športnikov in donatorjev, organizirajo tekaški zanesenjaki zaposleni na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Z dogodkom želijo spodbujati zdrav način življenja in povezati ljudi, ki imajo željo vračati v skupnost, iz katere izhajajo.

Ves zbran denar od startnin in dobrodelnih prispevkov bo podarjen Ustanovi za Pediatrično kliniko, ki pomaga otrokom, ki se zdravijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Ustanova za Pediatrično kliniko je odločila, da bodo zbrana sredstva na 1. teku Hop na Grad namenjena nakupu otroškega endoskopa.

Dobrodelni Hop na Grad bo v nedeljo, 14. maja 2017. Ob 10:00 bodo najprej teki otrok na 200 m, 400 m in 600 m. Ob 11:00 bo skupni start dveh tekaških zank, krajše zanke Hop na Grad (2 km), brez vzpona na Ljubljanski grad, in polna zanka teka Hop na Grad (6 km). Prijave so možne še na dan dogodka.

Vse informacije najdete tukaj.